Min fredag den 13XD

Idag när jag vaknade hoppades jag på "a gloriuc day". Men innan jag skulle på bussen så märkte jag att så skull det inte bli såXD. För när jag tog upp mitt etui så låg det inte i min ficka utan hemma vid min sängXD Eric hade ju pengar men det kunde han inte säga till migXD. SÅ jag gick snabbt som fan hem igen och på vägen hem ringde jag min moster två gånger, så att hon skulle kunna skjutsa mig för våran bil är ute i bieXD men hon svarade inte så jag försökte ringa mamma ,men tack vara Anna som var tvungen att sms:a och fråga om jag kom ihåg hennes tia (vilket jag hade glömtXD) och det svarade jag på så dum som jag varXD. Så när jag kom hem efter att ha småsprungit typ ringde mamma min moster och då kunde hon svara minsannXD. Mamma lånade hennes bil och skjutsade mig till skolan. Lektionerna rullade på Engelska--->Arbetsmiljö och säkerhet där jag skrev en del av texten jag ska framföra muntligt, men tyckte efter 20 min att jag behövde en pausXD så jag spelade bubbles som är skitkul^^ sedan kom min lärare och sa
- Invidulla valet är inställt för dem som har fotto och rörlig bild, för alla lärare ska på föreläsning. Fast jag vet inte hur det är min din lärare christoffer.
Nehe tänkte jag då men eftersom det inte var min dag idag så hade jag ingen håltimme där och dem andra i klassen fixade så vi fick håltimme på historian också. Men vi fick börja tidigare och sluta tidigare typ 20 minuterXD. Tog bussen och kom hem. Sitter här och skriver. Ska göra om en bild åt Sandra.

Ha det gött

Fick ett sms nyss och eftersom jag inte kan skicka det vidare eftersom jag inte har några pengar på mobilen så skriver jag det här så att alla kan ta en del av det^^ DET HÄR ÄR TILL ALLA SOM KÄNNER ATT NI KAN TA EMOT DET!!

"Jag skulle inte gråta om du lämnade mig jag skulle dö.
Så nu vill jag säga till dig:

Jag gillar dig för det du är till mig.. En äkta vän
Bli redo för den största choken i ditt liv.

Och får jag inte tillbaka detta sms så får jag ta den smällen.
Ikväll kommer din äkta kärlek att förstå att den gillar dig

Mellan kl. 13-16 imorgon kommer någonting bra att hända dig.
Det kan vara varsomhelst; Yahoo, MSN, i skolan. Varsomhelst.

Skicka detta till 15 vänner inom 15 minuter.

Kom ihåg:
En äkta vän hjälper dig."

Kommentarer
Postat av: tess ♥

sv: men åååh min hörlurar min KÄRLEKAR, du fatta nu? xD ^^ :P

2009-01-29 @ 23:22:54
URL: http://tessfredriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0