Min otur är borta för den här veckanXD

Idag vaknade jag innan nio för att min säng hoss pappa är inte så skönXD Jag satte mig framför tv:n och såg ett par program. Pappa kom tillbacka efter att ha vart hos farmor och kollat vad hon hade för filmerXD Tydligen inga så bra för han kom hem med Mamma mia jag säger inte att den var dålig för det var den verkligen inte. Jag gillar den faktist väldigt mycket och ska se den igen någon gång, pappa hade vart hos min kusin Daniel och lånat tre filmer till som jagsåg i denna följd efter mamma mia.
Hidalgo - Baserad på en  sann historia. En helt fantastisk film för dem som inte gillar så mycket aktion men spänning, i rollerna kan vi hitta Viggo Mortensen (Aragon i Sagan om TRILOGIN) där han spelar Frank T. Hopkins en Amrikansk cowboy som växt upp bland indianer. Han är en mästare i långdistanslopp med sin fantastiska häst Hidalgo. Han blir erbjuden att springa ett lopp(the Ocean of Fire) borta i Arabien som är 500 mil långt. Det är 100 tävlande som startar men bara 3 som kommer imål.
Traning Day- Em konstig film som jag inte fullt kan kalla bra. Den inehöll väldigt mycket pang pang om man kan säga såXD. Fast det var inte det som gjorde den dålig utan att man ska behöva se Danzel Washington som en korrupt Narkotikaspaare eller korrupt är kanske inte det rätta ordet utan någonting värre. Han spelar rollen bra men det är inte riktigt så verklighetstrgen. Inget jag rekomenderar att ni ser då ska ni se American Gansters istället.
Vägen ut- En Svensk film som verkligen förtjänar att ingå i genren komedi. Björn Kellman spelar en skådespelare som blir fritidsledare på Kumla anstalt där han sätter ihop en pjäs med fångar.

Nu ska jag dra och se Körslaget. Ha det bra^^
PS. just det det blev inga kräfter för pappa hitta ingen men pappa har lärt sig göra stuvade makaroner på min farmors vis och jag skulle aldrig tro att jag skulle sakna höjen bara pga. en maträtt men det tog mig tillbaka då jag satt i famrors kök och åt köttbullar och stuvade makaroner när jag var mindre DS.

Min otursdag fortsätter..

Idag visste jag att min otur inte skulle ha försvunnitXD Jag vaknade, gjorde mig iordnig och går ut för att venta på bröderna och Peter men dem hade redan passerat mig och väntade typ vid hörnet där "min" gård slutar. Först webbdesign gjorde inte så mycket för jag orkade inteXD. Matte sedan, Daniel och jag kämpar på bra trots hans små utbrott då och då. Svenska sedan läste fem sidor typ i min bok BRA JOBBATXD Lunch då kolalr jag om jag fått sms och då har mamma skickatt att dem bara ha rsattit in 800 kr på mitt kort!! Jag hade räknat med tusen så då blev det inga byxorXD. Efter att vi ätit så råkade jag fälla Cornelia på det sätten då man sparkar en fot på den andra och jag brukar aldrig lyckas men natruligt vis gjorde jag det och hon ramlade ner på golvet och vrikade foten.. Men det gick över snabbt tror jag för efter ett tag så var det glömmtXD. Idrott sedan mini tennis eller muk tennis eller va det kallas. Jag var bra på det för en gångs skull vann alla matcher förutom dem två sista och det var för att jag redan hade sprungit fram och tillbaka på alla matcherna och jag körde slut på mig. Plus att efter varje match jag vann var jag tvungen att göra 25 sittups eller armhävningar ellerupphopp. Tog bussen hem, duschade och åkte till onoff där jag fick min nya W980i fast det var en bäställningsvara så jag får hemta ut den senast onsdagXD Och mitt nya nummer vet jag inte heller vad det är för det stod inte i papprena som man fickXD Aja nu ska jag packa väskan och åka hem till min pappa^^ Jag ska troligtvis kräftor imorn för första gången:D *hoppas det ärgott*.

Ha en trevlig helg med fartfyllda äventyr// Harry PotterXD

Min fredag den 13XD

Idag när jag vaknade hoppades jag på "a gloriuc day". Men innan jag skulle på bussen så märkte jag att så skull det inte bli såXD. För när jag tog upp mitt etui så låg det inte i min ficka utan hemma vid min sängXD Eric hade ju pengar men det kunde han inte säga till migXD. SÅ jag gick snabbt som fan hem igen och på vägen hem ringde jag min moster två gånger, så att hon skulle kunna skjutsa mig för våran bil är ute i bieXD men hon svarade inte så jag försökte ringa mamma ,men tack vara Anna som var tvungen att sms:a och fråga om jag kom ihåg hennes tia (vilket jag hade glömtXD) och det svarade jag på så dum som jag varXD. Så när jag kom hem efter att ha småsprungit typ ringde mamma min moster och då kunde hon svara minsannXD. Mamma lånade hennes bil och skjutsade mig till skolan. Lektionerna rullade på Engelska--->Arbetsmiljö och säkerhet där jag skrev en del av texten jag ska framföra muntligt, men tyckte efter 20 min att jag behövde en pausXD så jag spelade bubbles som är skitkul^^ sedan kom min lärare och sa
- Invidulla valet är inställt för dem som har fotto och rörlig bild, för alla lärare ska på föreläsning. Fast jag vet inte hur det är min din lärare christoffer.
Nehe tänkte jag då men eftersom det inte var min dag idag så hade jag ingen håltimme där och dem andra i klassen fixade så vi fick håltimme på historian också. Men vi fick börja tidigare och sluta tidigare typ 20 minuterXD. Tog bussen och kom hem. Sitter här och skriver. Ska göra om en bild åt Sandra.

Ha det gött

Fick ett sms nyss och eftersom jag inte kan skicka det vidare eftersom jag inte har några pengar på mobilen så skriver jag det här så att alla kan ta en del av det^^ DET HÄR ÄR TILL ALLA SOM KÄNNER ATT NI KAN TA EMOT DET!!

"Jag skulle inte gråta om du lämnade mig jag skulle dö.
Så nu vill jag säga till dig:

Jag gillar dig för det du är till mig.. En äkta vän
Bli redo för den största choken i ditt liv.

Och får jag inte tillbaka detta sms så får jag ta den smällen.
Ikväll kommer din äkta kärlek att förstå att den gillar dig

Mellan kl. 13-16 imorgon kommer någonting bra att hända dig.
Det kan vara varsomhelst; Yahoo, MSN, i skolan. Varsomhelst.

Skicka detta till 15 vänner inom 15 minuter.

Kom ihåg:
En äkta vän hjälper dig."

I have this heart for you..

Idag var skolan soft som den alltid är enligt migXD. Vi hade en kvarts sovmorgon för att vi skulle vara på biblioteket istället eftersom vi skulle se våra boktips som vi har gjort. Dem ska senare läggas upp på youtube tror jag och sedan ska dem spelas på en stor skärm i biblioteketXD. Det tog 20 min typ och då fcick vi ett uppdrag tillbacka tillskolan där vi skulle kolla på reklambilder som satt uppe på stan. Vi gjorde det fast precis innan vi tog bussen till lidl där cornelia skulle köpa något. Sedan blev det att ta bussen för dem kom precis typ när vi givk förbi en busshplsplatsXD. Sedan blev det ju lunch i tre timmar typ^^. Vi åt då matsalen öppnade, chillade lite och gick till cafeterian där vi chillade lite till. Då kom GA en kompis till Sandra och Cornelia och underhöll oss på ett specielt sätt kan man nog sägaXD. Matte sedan då jag blev stressad för även om jag inte behövde så hjälpte jag Sandra och Eric i allafall + att Anna ville ha hjälp också + plus att jag sammarbetar med Daniel och vill inte att han ska jobba ifrån migXD. Svenska sedan som vi kunde slippa eftersom vi fick jobba med faktauppsatsen var vi ville och när vi villeXD. Så jag Eric och anna tog bussen till stan och där gick Eric och jag hemm, Anna skulle fixa en ny lins tror jagXD. Jag komm hem och åt en billys eftersom jag skulle jobba sedan och då äter mamma och Pontus. Blev som sagt att jobba sedan kuligt värre -not^^. Kom hem och nu sitter jag vid datorn där Sara skickade mig en länt till en film på youtube som visade att Obama och Osama är identiska dem la bilden på Osama över bilden på Obama och gjorde så man såg igenom Asama och allt låg på samma ställer näsan, kindbenen, munnen, ögona, öronen dem är sjukt lika och får en att tnänka till. Tänk om det faktist är Osama som styr "Drömmarnas land"? Isånna fall skulle dat vara helt sjukt:S HÄR ÄR LÄNKEN http://www.youtube.com/watch?gl=US&v=ZcxhcMyn8rU.

"i carry your heart with me(i carry it in
my heart)i am never without it(anywhere
i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear
no fate(for you are my fate,my sweet)i want
no world(for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart(i carry it in my heart) "

e e cummings

Hasta la vista:D

Skolan igen :( :)

Idag var det skola igen då det är ju både negativt och posetivt, måndagar är inte så roligt men det är kul att träffa alla igen^^. Blev klara med det jobbiga boktipset idag men då går det inte att föra över till ett kamarebandXD Man får ju tuppjuck på den där skitenXD Sandra, Daniel, Janna, Beatrice och Sara blev ju klara förra gången så dem fick göra vad dem ville så dem gjorde en reklambild till Sony Ericsson med hjälp av Photoshop:( det ville jag ju också göra^^ Men jag fick hjälpa dem^^ så jag var med på ett hörnXD Men dem behövde hjälp av en lärare så först kom Svenn men han kunde inte hjälpa och då kom Lars-Åke och då sa:
Svenn: Nu kommer proffset.
Jag: Men jag har ju varit här hela tiden!!

Jag tyckte det var roligt och Svenn okcså synd bara att ingen annan hörde på^^. Sedan blev det THEA eller Scenografi som det borde hetaXD. Lärarn var hemma pga vårdat barn så det blev självstendigt arbeta och det var typ halva klassen som var där och arbetade i typ 40 min sen gick vi och åtXD Idrott sedan:D Jag börjar gilla idrotten mer och mer^^ Idag var det halva timmen badminton och andra halvan trampets även fast det är kul att hoppa och sätta sig ner och snurra runt i 180 grader när man hoppar upp igen så skrattade jag mycket mer under badmintonenXD Det var jag och Sandra mot Eric och Sara. Vilka lag asså den ena var semre än den andre. En viss person slog i golvet och i nätet två gånger, behöver ju inte nämna några namn dem som var med vet ju vemXD Tog bussen hem fikade, med mormor, morfar, mamma, pontus och moster gott vare^^. Fick en svartvit bild av momor som jag gjorde om men det var hur dålig kvallitet som helst så det blev inge bra^^. När dem hade åkt fick jag en sådan huvudverk att jag var tvungen att lägga mig ner och vila^^ Men bara för ett tag för sen gjorde jag om en bild åt Sara^^. Nu sitter jag här och chattar^^

Puss i jumsken^^

Slekten "Segqvist"^^ Grattis farmor

Idag vaknade jag runt halv 10 och fik panik för jag hade glömt bort när det var jag skulle till farmorXD Trodde det var 2 men jag fick reda på att det var kvart i ett jag skulle dit^^ Jag vet att det är ändå ganska mkt tid att göra sig i ordning på fast jag brukar inte vara så snabb på att börja fixa mig men jag e snabb på att fixa mig, men det e just det där börjaXD Gick till farmor hjälpte henne med tårtan vilket var en marengtårta lika stor som en bakplåt och det var två lager så det blev ganska mkt kvar eftersom det var mättandeXD När alla hade kommit så fikade vi. Det var gott men jag vet inte hur mkt socker det var i allting med min yngsta kusin som går i trean fick iallafall en rejäl sockerkick. Det vi hade att fika på var bullar med glasyr på, sådanna dubbla kex med choklad imellan, fransk pepparkaka(pepparkakas deg med nötter i så gott^^), mandelmassa med hasselnöt sedan blev det marengtårtan med grädde och jordgubbar. Den var jättegod och sedan blev det godis, chips och ostbågar sedan kan vi toppa allting med massor av läskXD Jag var där till halv fem och hade det roligt^^.
När alla siter tysta efter att min yngsta kussin sagt någe dumt.
Jill (Näst älds): Vad tänker alla på??
Magnus och Bengt (farbröder): MM!!
Asså vi har det jämt så kul när vi ses och vi kussiner blir ganska lätt bortglömda av dem vuxna. Dem satt och pratade om Lets Dance och att Maxi har byggt ut har sa dem tre gånger och min pappa berättade att det hade varit inbott på sjukhuset fem gånger innan han gav sigXD Jag kan säga såhär att det märks var vi kussiner har fått våran sega sida ifrånXD
Nu sitter man här och tråkar igenXD Skolan imorrn jag säger bara BAAAAAAAH!! Jag vill ha sportlov nu!!

Qapla' // Christoffer^^

Lördagar äger^^ "Drömmen om dig är san"^^

Idag vaknade jag väldigt tidigt vill inte säga när jag vakna för ni skulle tappa hakanXD Satte mig framför tv och det enda som jick att kolla på var Dinosaur KingXD Det var inte så jättbra, men det kan ju beropå att det är för barn. Åt frukost och loggade in på msn där det bara var jag som var inloggad. Fixade några bilder i Photoshop som jag blev skitnöjd med:D Var med bröderna idag eller ja var bara med den ena eftersom den andra är på tävling:D HEJA CLAES!!:D Så Eric och jag kollade lite gammla filmer och jag visade lite i Photoshop^^ kul vare:D Gick hem lagon till Körslaget och åt. Nu sitter jag här chattar på msn, kollar bdb och bloggar medans jag har Körslaget på. HEJA TEAM MAGNUS^^

^^XOXO^^

Your eyes shining like a starlight night..

Idag har dagen vart soft hade ju sovmorgon igen^^. Började med matte det var sådär fattade inget väldigt konstiga uppgifter. Svenska sedan gjorde inget specieltXD Idrott då spelade vi lacross (stavning??XD) det var faktist kul^^. SLutade tio i 2 och tro det eller ej men Eric byte faktist om snabbt idag så vi an med bussenXD. Fast det blev trångt jag stog längst bak där det satt en massa fjortisar(yngre människor) och pratade och det var pinsamt för där kommeer jag och ställer mig  gången mellen dem som pratarXD Kom hem och får veta att min mössa har kommit YAY^^

För att fylla ut detta inlägg så kommer jag förjupa mig i min skäkt och jag börjar med dem äldsta.

Eric Nordström : Pensionerad präst och har varit aktiv inom politiken, fortfarade medlem i kristdemokraterna.
Anna Nordström: En föredetting inom musikbranschen, sålde guldplattor tills hon fick sitt heroin och alkoholsproblem.

Jennifer Gren: Butiksägare för stadens ICA.
Moa Gren: Framgångsrik lobbyist för Djurens rätt

Daniel Ljungqvist: Herrmodell för dem flesta tidningar tex. Vogue
Sara Nordström-Ljungqvist: Programledare för Melodifestivalen sedan 2008 då dem bestämde sig för att hålla sig till en programledare.

Christoffer Gren: Arkeolog, har utgrävningar i Egypten.
Sandra Gren: Journalist för Aftonbladet

Cornelia Gren: professionell spelare i damallsvenskan.

Rebecka Ljungqvist: Går i skolan.
Nadja Ljungqvist: Går i skolan.

Beatrice Gren: Femmårs.
Janna Gren: Dagis

På återseende^^

Släkten Gren-Nordström

Dagen började inte så soft, vaknade 20 minuter för sent trodde inte att jag skulle hinna duscha men mamma kunde skutsa mig till skolan så jag han med det^^. Första lektionen var engelska, den var soft för vi gjorde inte så mkt. Arbetsmiljö och Aäkerhet sedan då, jag sofia och tobias jobbar i grupp med att skriva ta rade på fakta om Hälsa(kost, träning, alkohol) inom arbetslivet, med den faktan ska vi sedan redovisa för klassen och skriva en varsin uppsats. Vi jobbade på bra eller inte, satt och pratade typ hela tiden men det var nice att umgås med personer jag inte egentligen inte umgås med^^. Historia sedan, det var saft som det alltid är man behöver inte jobba eller leta information för det gör våran lärare åt ossXD så vi som satt där inne i klassrummet blev helt plötsligt släkt med varandra:O ett släkträd kommer här nedanför^^. Hade sedan webbdesign, det var inte så kul hade inte så mkt att göra eftersom jag glömde minneskortet hemmaXDFick reda på att det var sovmorron imorn med för att webbdesignen imorgon var inställd. Då har jag haft sovmorron tre gånger den här veckan^^ två pga håltimme^^ det är soft men stör rutinernaXD Kom häm och hittar en påse Aloha polly på mitt databord:O.


På återseende^^


The AnimalS^^

Idag har det inte hänt så mkt specielltXD Vaknade, åkte till skolan då vi hade mediakunskap, där vi blev klara med det andra boktipdet men inte det förstaXD Matte sedan jag och Danne är ett as bra team då jag inte fattar fattar han och tvärt omXD Sedan var det svenska vi började lektionen med 14 elever några hade redan tagit bussen, efter fem minuter stack hälften för att vi inte behövde jobba i skolanXD Då var det bara jag, anna, cornelia, daniel, eric, sandra och sara kvar^^ Sandra fick tråkigt och frågade alla vad dem ville vara för djurXD Sedan slutade vi och tog fem över tre bussen, sedan har jag suttit här och utvecklat en header till Daniels blogg^^

"Ett alfabet är en förnulig sak,
som börjar i början och slutar där bak.
Det börjar med A och slutar med Ö,
nu ska jag fara adjöken adjö"

HJÄLP HACKERS!!

Idag hade man sovmorgon till 9,15 ganska så kort men det var nice ialalfall^^, orkade inte äta frukost hemma så jag köpte mig en macka och juice i cafeterian. Matte först då då vi fick tillbaka provet vi gjorde i fredags det gick jättebra fick 16 av 19p VG:D Svenskan idag var ok letade iformation om kost inte det roligaste ämnet att skriva om men men><. Lunchen var okey inte jättegod men inte äcklig heller, lunchen slutade med att vissa började leka med maten^^. Datakunskapen var soft, vi skriver om webbmatte och vart man kan hitta olika matteuppgifter på internettXD Jag och Beatrice arbetade i grupp vi var dem enda som var i gruppXD med det var för att förra gången fick jag en dator med segt internett och då arbetade vi tillsammans. Vi blev klara och fick sluta tidigare, men under tidens medans vi satt där och arbetade kom det upp en ruta med mail typ där det stod konstiga saker typ som, vad får man om man korsar en elefant med en känguru? stora hål i afrikaXD och så ser jag ett mail som är från 920505cn där det står JAG FÅR DAMP; LÄGG AV och inser vem det är och skriker rakt ut under lektionen DET VAR CLAES SOM SKICKADE DET DÄR då började vi alla inse att naturnördarna^^ satt och skickade massor med mail till alla datorer på den där servern, jobbigt var det men kul. Mediakunskapen idag var tråkig till en början men blev roligare fram mot slutet då vi hade en bildanalys då vi fick se en bild ge personen på bildn ett namn, en ålder, ett kön, ett arbete, en etnicitet och vad personen tänker på, det blev ganska många olika svar och vissa blev roliga^^^Tog bussen hem då jag inte behövde "dra" busskortet för busschauffören var försenad precis som han var igårXD Nu sitter jag hemma och ska precis äta:D

Sayonara^^

Pippi Långstrump = George Bush

Idag  var skoldagen rolig^^. En av våra media lärare jämförde Pippi med Gorge Bush vilket var jätterolig tycker jagXD

"Pippi är en annarkistisk kvinna,
som bråkar med sin omgivning,
mutar sina vänner med guldpengar
och löser konflikter med våld.
Precis som George Bush"

Dagen fortsatte med att vi filmade in vårat andra boktips. Vi ska filma in boktips till biblioteket som dem ska lägga ut på youtube och låta spela dem på en tv på bibblanXD Det var kul mkt skratt blev det, fast jag brände mig på lampan som vi hade som strålkastare, den var jättevarm... Med fingret i min munXD han vi avsluta det vi började med iallafall^^. Läste på aftonbladet idag att det var något som lyste upp hela sydra Sverige dem vet inte vad det var men det var ett blått ljussken med en svans av eld:O jag undrar var det e för någonting?? har utomjordingarna hittat hit nu eller e det bara en del av ett flygplan??XD. Scenografin idag behöver vi inte prata om den var tråkig precis som den brukar vara. IDROTT ganska kul lekte/spela spökboll och hemliga riddarenXD Sedan bar det av hemmåt. YAY. Chatta lite på msn sedan bar det av till dud vid 20 i fem, trodde det skulle bli tråkigt men det var det roligaste på hela dagen:D. Nu sitter jag här och väntar på att CSI NY ska börja^^ Som är en skit bra serie precis som alla adnra CSI serier^^

Over and out:D

Även jag

Så nu har det även blivit dags för mig att börja blogga. Jag tycker att jag skriver för mycket på varje inlägg på bildagboken vilket leder till att jag sitter här och skriver nu.

I helgen har jag inte gjort mycket alls, åkte hem till pappa i fredags och slöade. Kollade Hairspray för andra gången, vilket betyder att jag tycker den är bra. Låtarna som dem sjunger fastnar i huvudet och man glömmer dem inte så lätt. Sedan blev det två avsnitt av Stargate Atlantis, ni undrar säkert hur jag kan kolla på det men jag tycker det är bra och väldigt spännande.
På lördagen hade jag tråkigt jag kollade på Arn tempelriddaren, har sett den förut och den är sådär väldigt bra för att vara en svensk film men ganska medelmåttig om man gemför med utländska filmer. Frammåt kvällen blev det körslaget^^. Jag säger bara tack så mkt den värstaste låten som finns spelas, jag hatar värkligen jag vill leva a la dolce vitaXD och sedan åker Robert ut vilket är konstigt eftersom han var bäst, pappa tror att det var en fejkad utröstning eftersom Robert ska till Kina:/ aja.
Söndagen spenderade jag inte framför tv för den slutade funkaXD så då rensade jag pappas dator vilket var mindre roligtXD Mamma hämtade mig vil två eller ja hon skulle hämta mig vid två hon kom halv tvåXD sedan har jag suttit framför min egna dator och gjort om bilder^^

Ha det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0