Min otur är borta för den här veckanXD

Idag vaknade jag innan nio för att min säng hoss pappa är inte så skönXD Jag satte mig framför tv:n och såg ett par program. Pappa kom tillbacka efter att ha vart hos farmor och kollat vad hon hade för filmerXD Tydligen inga så bra för han kom hem med Mamma mia jag säger inte att den var dålig för det var den verkligen inte. Jag gillar den faktist väldigt mycket och ska se den igen någon gång, pappa hade vart hos min kusin Daniel och lånat tre filmer till som jagsåg i denna följd efter mamma mia.
Hidalgo - Baserad på en  sann historia. En helt fantastisk film för dem som inte gillar så mycket aktion men spänning, i rollerna kan vi hitta Viggo Mortensen (Aragon i Sagan om TRILOGIN) där han spelar Frank T. Hopkins en Amrikansk cowboy som växt upp bland indianer. Han är en mästare i långdistanslopp med sin fantastiska häst Hidalgo. Han blir erbjuden att springa ett lopp(the Ocean of Fire) borta i Arabien som är 500 mil långt. Det är 100 tävlande som startar men bara 3 som kommer imål.
Traning Day- Em konstig film som jag inte fullt kan kalla bra. Den inehöll väldigt mycket pang pang om man kan säga såXD. Fast det var inte det som gjorde den dålig utan att man ska behöva se Danzel Washington som en korrupt Narkotikaspaare eller korrupt är kanske inte det rätta ordet utan någonting värre. Han spelar rollen bra men det är inte riktigt så verklighetstrgen. Inget jag rekomenderar att ni ser då ska ni se American Gansters istället.
Vägen ut- En Svensk film som verkligen förtjänar att ingå i genren komedi. Björn Kellman spelar en skådespelare som blir fritidsledare på Kumla anstalt där han sätter ihop en pjäs med fångar.

Nu ska jag dra och se Körslaget. Ha det bra^^
PS. just det det blev inga kräfter för pappa hitta ingen men pappa har lärt sig göra stuvade makaroner på min farmors vis och jag skulle aldrig tro att jag skulle sakna höjen bara pga. en maträtt men det tog mig tillbaka då jag satt i famrors kök och åt köttbullar och stuvade makaroner när jag var mindre DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0